کاشت ایمپلنت فوریReviewed by دکتر مهرداد افتخاری on Jan 10Rating: 4.0کاشت ایمپلنت فوری

کاشت ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری

 

ایمپلنت فوری از لحاظ تکنیک کارگذاری و شرایط موجود با ایمپلنت های دیگر متفاوت است بدین معنی که اگر طول و عرض استخوان مناسب باشد و تراکم استخوان هم ایده ال باشد نیاز نیست برای کاشت پروتز 3 ماه صبر کنیم در روز جراحی پروتز موقت نصب می شود یعنی بعد از 3 تا 5 ماه با پروتز نهایی تعویض می گردد.

مزیت این پروتز اولیه این است که از مواد پلاستیکی سبک ساخته میشود و از جنس فلز یا چینی نیست و کمی کوتاهتر از سطح جونده است که فشار کمتری به آن وارد می شود تا زمانی که جوش خوردن ایمپلنت  اتفاق بیفتد (3تا 5ماه).

مزایای ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری بیشتر برای دندانهای جلویی استفاده میشود که درزیبایی بسیار حائز اهمیت هستند و احتیاج به جایگزینی فوری داریم که فاز بی دندانی نداشته باشیم. در دندانهای کرسی فقط درصورتی که گروهی باشند این کار را انجام میدهیم در این مورد اگر بی دندانی به صورت تک دندان باشد صلاح نیست که این کار انجام شود در نهایت تمام اینها بستگی به شرایط فرد دارد لازم به ذکر است که پروتز ثابت خیلی محکم است و برای استفاده 15 تا 20 سال ساخته می شود و چون ایمپلنت جوش نخورده نمیتوان این فشار را به استخوان آن وارد کرد و حتما نیاز به یک پروتز سبک است تا زمانی که کاملا استخوان جوش بخورد از مزایای دیگر این پروتز موقت قابل سایش بودن آن است که باعث میشود فشارهای حاصل از جویدن به خود پروتز وارد شود نه به ریشه دندان زیرا که برای جوش خوردن استخوان باید هیچ حرکتی وجود نداشته باشد بنابراین وارد شدن فشار به ناحیه میتواند منجر به جوش نخوردن ایمپلنت شود. در واقع با از بین رفتن این پروتز موقت هیچ آسیبی به ایمپلنت وارد نمیشود.

دیگر موارد ایمپلنت فوری زمانی است که تعداد زیادی دندان درکنار هم از دست رفته باشد یا به طور مثال یک فک کامل بی دندان وجود داشته باشد در این شرایط تمامی نواحی بی دندانی ایمپلنت شده و در روز جراحی توسط یک پروتز موقت بهم متصل می شود این باعث شده که ایمپلنتها به هم متصل شوند که خود به خود در ثبات ریشه ها کمک کرده و جلوگیری از تکان خوردن احتمالی می شود با این شرایط می توان امیدوار بود که ریشه ها در جایگاه استخوانی خود ثابت شده اند و احتمال جوش خوردن تا حد بالایی زیاد می شود و پس از گذشت 3 تا 5 ماه که لثه شکل نهایی خودش را پیدا کرد میتوان پروتز موقت را با دائمی جایگزین کرد.

معایب ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری 10 تا 15 درصد امکان موفقیت درمان ایمپلنت را کاهش میدهد و ما این روش را به کسانی پیشنهاد میکنیم که اصلا قادر به تحمل فاز بی دندانی نیستند و درشرایط ایده ال استخوانی نیاز دارند که همزمان با کشیدن دندان ایمپلنت و پروتز موقت هم داشته باشند.

پیوند استخوان جراحی ایمپلنت
هزینه ایمپلنت دندان
طول درمان ایمپلنت دندان

طول درمان ایمپلنت دندان

برای پایداری ایمپلنت دندان، بدن بایستی تا سطح ایمپلنت،استخوان بسازد،که این فرآیند طول درمان ایمپلنت دندان رامشخص میکند. 3 تا 6 ماه حداقل زمان طول درمان ایمپلنت دندان در دوره ادغام پیش از قرار دهی روکش ایمپلنت زمان داده می شود.
کاشت ایمپلنت بعداز کشیدن دندان
قرار دادن ایمپلنت دندان

قرار دادن ایمپلنت دندان

قرار دادن ایمپلنت دندان بیشتر سیستمهای ایمپلنت دارای 5 مرحله پایه برای …
ملاحظات بیومکانیکی ایمپلنت دندان

ملاحظات بیومکانیکی ایمپلنت دندان

ملاحظات بیومکانیکی ایمپلنت دندان موفقیت بلند مدت ایمپلنتها تاحدودی توسط نی…
مصارف پزشکی ایمپلنت دندان

مصارف پزشکی ایمپلنت دندان

کاربرد اولیه ایمپلنتهای دندانی پشتیبانی از پروتزهای دندانی است. ایمپلنتهای مدرن برای ادغام با استخوان کاربرد دارند، فرایندی زیستی که در آن استخوان محکم به سطح مواد خاصی مانند تیتانیوم یا برخی سرامیکها میچسبد. ادغام ایمپلنت و استخوان میتواند فشار فیزیکی را به خوبی برای دهه ها تحمل کند.
ایمپلنت دندانی

ایمپلنت دندانی چیست؟

ایمپلنت دندانی (که ایمپلنت داخل استخوانی نیز گفته می شود) یکی از  اجزای جر…
مراقبت بعد از کاشت ایمپلنت
بریج دندان
اجزا و انواع ایمپلنت دندان
ایمپلنت های دندان
عوارض ایمپلنت

عوارض احتمالی کاشت ایمپلنت

عوارض احتمالی پس از کاشت ایمپلنت: 1- خارج شدن روکش ایمپلنت, 2- لق شدن روکش ایمپلنت, - شکستگی پروتز ایمپلنت , 4- شکستگی بدنه ایمپلنت و ...
سینوس لیفت
ایمپلنت ارزان